Studentski kapelan

 

Mika.jpgNaš Fakultet nastavlja dugu akademsku isusovačku tradiciju koja je uvijek pazila na integralni rast svojih đaka i studenata, pitomaca i pripravnika. Zato je na Fakultetu prisutan i duhovnik, služba koju od ak. godine 2015./2016. obavlja mr. sc. Mikolaj Martinjak SJ.

Tu je i Facebook stranica Studentski kapelan na Jordanovcu na kojoj je dobro došlo vaše sudjelovanje. Kapelica sv. Katarine (FFRZ, I. kat) otvorena je svaki dan, a sveta misa se slavi jednom tjedno, tj. četvrtkom u 7.40.

Duhovnik Vam je na raspolaganju tri puta tjedno (ponedjeljak, srijeda i četvrtak od 8.00 do 12.00) u prostorijama Studentskog zbora, na Facebook stranici te na svojoj svojoj elektroničkoj adresi: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

U našoj župi Bezgrješnoga Srca Marijina nedjeljom u 18:30 je misa mladih na kojoj pjeva zbor, a voditelj zajednice mladih je p. Tomislav Magić - Dobro došli!

Već neko vrijeme na Kamenitim vratima mladi se okupljaju na zajedničku krunicu utorkom u 20.00 sati - Dobro došli!

Uz Baziliku Srca Isusova u Palmotićevoj djeluje Studentski katolički centar (SKAC), poznat po ljetnim programima vezanim uz Modrave. Svakoga petka poslije 20.00 sati oni u Bazilici priređuju molitvu i svetu misu koju predvodi pater Ike Mandurić - Dobro došli!

Uz isusovce vezana je Zajednica kršćanskoga života – ZKŽ koja u prostorima našega Fakulteta ima duhovnu obnovu svaki drugi mjesec i prima sve koji žele njegovati duhovnost svetoga Ignacija Lojolskoga.

    • nova obavijest