Knjižnica "Juraj Habdelić" dio je isusovačkog kompleksa koji se nalazi na Jordanovcu br. 110.

Dolazak javnim prijevozom

Autobusom
Prva mogućnost je da se vozite tramvajem do Kvaternikovog trga. Zatim idete pješice Domjanićevom ulicom do Petrove ulice, gdje se nalazi autobusno stajalište za Kozjak (autobus br. 202). Silazite na drugoj autobusnoj postaji.

Druga mogućnost je da se vozite tramvajem do Dinamovog stadiona. Od autobusnog stajališta na Sveticama autobusom za Kozjak (autobus br. 228). Silazi se na trećoj postaji.

Treća mogućnost je autobusom od Kaptola. Od autobusnog stajališta kraj katedrale autobusom Kaptol-Petrova (autobus br. 201). Od Petrove ulice silazite na drugoj autobusnoj postaji.

Pješice s Kvaternikovog trga (15 min.)
Ide se Domjanićevom, zatim Zajčevom do kraja, produžuje se u Laščinsku i ide se do raskrižja Laščinske ulice i Jordanovaca (kod križa).

Autom
Vozite se Petrovom i skrećete u Zajčevu ili Laščinsku (ovisno iz kojeg dijala grada dolazite) i vozite se do raskrižja Laščinske ulice i Jordanovaca (kod križa). Možete i iz Maksimirske skrenuti u Bukovačku cestu, zatim u ulicu Jordanovac zadnje skretanje desno prije raskrižja Laščinske ulice i Jordanovaca.

Radno vrijeme

ponedjeljak - četvrtak
posudba: 09.00 - 17.00
čitaonica: 10.00 - 18.00

petak
posudba i čitaonica: 09.00 - 15.00

Ukoliko želite knjižnici donirati knjige, možete se javiti na broj telefona 01/2354-250, fax 01/    2354-251, ili elektronskom poštom na adresu: knjiznica@ffdi.hr

 

 

 

Molimo Vas da sve ponude šaljete isključivo putem mail-a.